Het is hier echt genieten!

Bekijk de woningen

In de woonmodule

De woningen

Modern wonen met prachtige details

Deze vijf woningen zijn, met hun woonoppervlakte van 72 m2, ideaal voor starters of alleenstaanden. De woning bestaat uit twee woonlagen, u beschikt dan ook over twee slaapkamers. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op de ruime tuin die aan het water grenst. De bergingen vindt u aan de linkerzijde van het woonblok en er zijn voldoende parkeerplaatsen vlak voor de deur. 

De vier levensloopbestendige woningen
hebben een woonoppervlakte van 82 m2. U leeft, slaapt en doucht op de begane grond, waardoor de woning uitermate geschikt is voor senioren. Bovendien beschikt u over een extra verdieping met een slaapkamer. Een extra voordeel van De Albert is de ruime achtertuin. Er is natuurlijk ook aan een berging gedacht, die vindt u aan de rechterzijde van het woonblok.

Type - De Heijde

EENGEZINSWONINGEN

De acht gezinswoningen komen aan de Hoogerheijdestraat te staan. Met drie woonlagen, drie slaapkamers en een woonoppervlakte van 115 m2 is dit een erg fijne eengezinswoning. Uw auto parkeert u op uw eigen parkeerplaats in de achteruin. Een tweede auto of bezoekers kunnen parkeren aan de zijkant of voorzijde van het woonblok. Aan de achterzijde van de woningen wordt een brede groenstrook aangebracht. Daarnaast beschikt u over een  berging in de forse achtertuin. De hoekwoningen hebben een extra zijtuin. Een extra pluspunt voor bouwnummer 14 is de ligging aan het water.

De vier royale twee-onder-een-kapwoningen worden aan de Vosholstraat gebouwd. U beschikt over maar liefst 141 m2 woonoppervlakte, drie woonlagen, drie slaapkamers en een berging. De woningen zijn voorzien van een parkeerplaats op eigen terrein. En dankzij de mooie grote raampartijen geniet u extra van die heerlijke tuinligging aan het water. 

Wilt u op de hoogte blijven
van dit project?

Ontwikkeling

info@boltongroep.nl  
www.boltongroep.nl

Aannemer

Zegveldse Uitweg 1
3443 JE, Woerden

Makelaar

Anne Frankkade 25
2406 DH | Alphen a/d Rijn
0172-460808
nieuwbouw@drieman.nl

ontwerp en ontwikkeling door Webgooo | webgooo.nl